Готель RADISSON BLU HOTEL оточують чудові визначні памятки, такі як Золоті ворота, Софійський собор. Розташований у самому серці історичної частини міста, цей готель світового класу знаходиться в 5 хвилинах ходьби від модних бутиків на центральній вулиці Хрещатик, недалеко від українських музеїв і памяток. У вільний час Ви можете відвідати виставу в Національному оперному театрі України або подивитися на традиційні водяні млини і будинки в музеї «під відкритим небом» - Пирогово. Бізнес-туристи оцінять близьке розташування готелю до ділової та адміністративної частини Києва. Наші 255 номерів і апартаментів надають всі необхідні зручності, зокрема безкоштовний високошвидкісний бездротовий Інтернет.

Насолодитися традиційними стравами італійської кухні в ресторані Mille Miglia Ristorante & Вина або освіжіться в лаунж-барі K-Largo. Продовжуйте тренуватися в нашому сучасному тренажерному залі Pace. Фінська сауна, парна, масаж або послуги салону краси допоможу розслабитися після активного дня. Великий конференц-зал Embassy Suite та переговорні кімнати стануть ідеальним місцем для проведення конференцій, тренінгів або весілля в Києві.

Часто задаваемые вопросы про Готель Radisson Blu :

  • Вигоди в номері, Баня/Сауна, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Харчування, Паркування, Екскурсії, дозвілля, Конференц зал
  • від 4300 грн. за номер

Ціни на проживання у Готель Radisson Blu

від 4300 грн. за номер

Фото Готель Radisson Blu

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Готель Radisson Blu:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Готель Radisson Blu:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Готель Radisson Blu:
Ул. Ярославов Вал, 22, Київ, Україна.
+38 (044) 49222 00 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Готель Radisson Blu на карте Київ
Гостиницы и отели в Києві

Ще готелі та пансіонати в Києві: