Лавандовий парк Порадів

Опис:

Лавандовий парк Порадів знаходиться в с. Порадівка, під Києвом, всього в 40 км від міста.

Площа парку - 2,5 га. Тут ростуть 35 000 кущів вузьколистої лаванди. В період активного цвітіння рослини парк відкритий для відвідування і фотосесій. Після того, як лаванда відцвіте, співробітники парку зрізають її на переробку. І вже в наступному сезоні можна придбати крафтову лавандову продукцію в онлайн магазині або в магазині на території парку.

Парк відкритий до відвідування тільки в період цвітіння лаванди, а це всього 4 тижні в році. Точні дати початку цвітіння заздалегідь передбачити неможливо - все залежить від погоди в кінці весни і на початку літа. Зазвичай лаванда квітне в середині або в кінці червня. Адміністрація парку активно публікують фото актуального стану квітів в соцмережах (Facebook і Instagram)

Протягом сезону парк працює щодня від сходу до заходу сонця, тобто з 5:00 ранку до 21:00. Однак, можливі коригування графіка роботи в певні дні або години для проведення господарських і відновлювальних робіт. Про це адміністрація парку інформує на своєму сайті та в соціальних мережах.

Що є в парку
- 35000 кущів лаванди
- Оглядовий майданчик у верхній точці парку
- Перголи (навіси) для відпочинку в тіні
- Крамничка з лавандовими товарами власного виробництва
- Вуличне кафе
- Місце для перевдягання
- Вбиральні

На всій території парку відсутні будь-які обмеження на фото і відео зйомку - можна фотографувати все що завгодно і коли завгодно.

Мапа:

Дивиться також:
Готелі та квартири в Києві

Інші пам'ятки поруч: