Запрошуємо вас відчути спокій та гармонію у первісному хвойному лісі! KOHAVI — місце, що надихає та наповнює енергією природи. Тут ви забудете про метушливе місто та за турботи. Комплекс має два формати відпочинку:

Кількаденний відпочинок. Ви засинатимете у котеджі або готелі під звуки лісу, а зранку питимите каву та насолоджуватися красою ставка. Впродовж дня ви можете безкоштовно відвідувати усі зони відпочинку.
Денне відвідування. Вхід на територію комплексу становить від 250 грн* (діти до 8 років вхід безкоштовно).
Затишна альтанка для романтичної вечері та зручний мангальний куточок для душевного спілкування з друзями — усе це ви знайдете у KOHAVI.

Розташування
Заміський комплекс розташований у с. Орлівщина, в 35 хвилинах їзди від міста Дніпро. Щоб ви могли насолодитись тишею та ароматами лісу, ми зберегли його природний ландшафт. Це досить вразлива екосистема, тому просимо вас залишити своє авто на паркінгу.

У KOHAVI є котеджі з різною кількістю місць, щоб гості почувались комфортно та вільно. Ви можете зупинитись у невеликому котеджі на 12 місць або ж обрати найбільший на 16. Це гарний варіант для сімейного відпочинку, свята за містом або корпоративу невеликої компанії. Також на території є готель, кафе та конференц-зал. Він стане гарною локацією для виїзних тренінгів, корпоративів та свят..

Оренда заміського котеджу за містом
Плануєте відпочинок на природі з близькими, друзями або колегами? Тоді саме час підібрати для відпочинку відмінне місце, з усіма зручностями і комфортними умовами. В яке ви можете приїхати на вихідні, на свято або будь-який інший день, щоб просто пожити кілька днів у повній гармонії з природою на березі Самари. Незалежно від того, на який час ви плануєте поїздку - на добу або кілька днів, у вас є прекрасна можливість провести незабутній відпочинок далеко від міської суєти - в Орловщині.

Як вибрати базу відпочинку, щоб відмінно провести час?
Перше, на що варто звернути увагу при виборі бази відпочинку - це її розташування. Адже місце відіграє важливу роль для загального формування вражень від проведеного відпочинку. Тому, Заміський комплекс Кохаві розташований у хвойному лісі, де ви будете засинати і прокидатися під спів птахів, зустрічати схід і проводжати захід сонця, крізь гілки ялин. Вдихати свіже повітря в самому серці природи - в KOHAVI стане вашою щоденною корисною звичкою. Друге на що варто звернути увагу - це просторість. Ми про неї вкрай подбали, щоб проживання ваших гостей було зручним, спокійним і комфортним. Тому, в котеджах передбачені номери для невеликих компаній на 8 місць або для великих компаній, в яких 16 місць.

Чим зайнятися у заміському комплексі KOHAVI?
Запевняємо, що в KOHAVI вам завжди буде весело! Адже тут вас чекає маса пропозицій для спокійного або активного відпочинку. Прямо на території заміського комплексу знаходяться:

Затишна альтанка для романтичної вечері
Власний пляж
Басейн в якому можете охолодитися в жарку погоду
Спеціально обладнані альтанки, де ви можете приготувати найсмачніші страви
Сауна поруч з річкою та басейном
Дитячий майданчик для активного проведення часу дітей
Спортивні майданчики і критий зал
В альтанці ви можете провести скільки завгодно часу не помічаючи його рахунок, влаштувати вечерю або почитати книгу в настільки тихому і затишному місці під звуки природи. Адже немає нічого кращого ніж відпочинок за містом. На спеціально обладнаному майданчику є зручний мангального куточок для душевного спілкування з друзями, колегами або в колі сім'ї. Тут можна приготувати будь-які страви від шашлику до юшки з тільки що спійманого улову. Любителі справжнього чоловічого відпочинку можуть організувати похід на риболовлю, адже тут передбачені місця для риболовлі на березі річки Самара. Тут у вас буде час відмінно провести час або побути наодинці з собою і своїми думками. У будь-якому випадку великий улов точно забезпечений! З нього потім можна приготувати ту саму юшку або інші страви. Завдяки тому, що база відпочинку має власний пляж і басейн, ви можете засмагати під відкритим небом і прогулюватися по пляжу босими ногами. Для додаткового комфорту є можливість орендувати шезлонги і парасольки. Але не забудьте про крем для засмаги, щоб виключити можливість "обгоріти" на сонці. Поруч з басейном розташована сауна, в якій можна як слід розслабитися в компанії друзів після важкого робочого тижня. Тому, немає кращого відпочинку ніж в котеджі з басейном за містом. Пропускати тренування не в ваших правилах? Не турбуйтесь! Для шанувальників спорту на території бази обладнана спортивна площадка і критий спортзал. Щоб навіть на відпочинку ви були спокійні, що зайві кілокалорії вас не потурбують. Також, можна сміливо влаштовувати ранкові пробіжки по лісових стежках або зайнятися йогою в лісі для зміцнення здоров'я і розтяжки м'язів.
Милі дами можуть забути про настирливе ​​щоденне готування, адже на території комплексу є своє кафе. В якому ви можете смачно поснідати, ситно пообідати, провести романтичну вечерю або просто перекусити. Крім цього, є можливість замовити їжу прямо в котедж. Тому, можемо сміливо стверджувати, що на території комплексу знаходяться всі необхідні об'єкти, за допомогою яких ваш відпочинок стане справді незабутнім.

Як зняти заміський будинок за Дніпром?
Неважливо, чи плануєте ви зняти заміський котедж для двох, для великої компанії або сім'ї в Дніпропетровській області - у нас ви знайдете оптимальне рішення для кожного варіанту. Щоб переконатися самостійно в перерахованих вище перевагах, вам потрібно всього лише перейти на наш сайт, залишити заявку, зв'язатися з нашим менеджером і зняти котедж. Якщо ви хочете зняти котедж для маленької компанії, то у нас для вас є пропозиція з окремими будиночками. Якщо ж компанія велика, то без сумніву підійде оренда котеджів побільше. Вартість таких котеджів сильно не відрізняється, а ціна в цілому вас приємно здивує. Дізнатися докладніше ціни ви завжди можете у наших менеджерів, які підберуть і з радістю порадять оптимальний варіант саме для вас. Тому що головне завдання наших старань, щоб ви були щасливі, заряджені енергією природи і надихнулися на нові звершення. Адже вже прийнято вважати, що Орловщина - ідеальне місце для відпочинку на природі, де знаходяться кращі бази відпочинку з орендою котеджів за Дніпром. Тому з радістю запрошуємо вас на нашу базу сімейного відпочинку KOHAVI на березі річки Самара.

Часто задаваемые вопросы про Клуб-готель Kohavi Forest Club :

  • Басейн, Баня/Сауна, Дитячий майданчик, Приватний пляж

Фото Клуб-готель Kohavi Forest Club

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Клуб-готель Kohavi Forest Club:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Клуб-готель Kohavi Forest Club:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Клуб-готель Kohavi Forest Club:
с. Орлівщина, вул. Зоряна 1, Дніпро, Україна.
kohaviforestclub@gmail.com
+380672693385 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Клуб-готель Kohavi Forest Club на карте Дніпро
Коттеджи и виллы у Дніпрі , Пансионаты и базы отдыха у Дніпрі

Ще готелі та пансіонати у Дніпрі: