Вілла «Край неба», що знаходиться у сонячному Закарпатті поруч Косинських термальних джерел.
Це сучасний готель, в якому є затишні номери з усім необхідним для комфортного перебування.
Кожен номер має окрему ванну кімнату, телевізор, кондиціонер, балкон з чудовим краєвидом.
До послуг гостей відкритий басейн з підігрівом, шезлонги і парасольки, сад, альтанки з зонами барбекю.
На території є безкоштовний wi-fi.
Вілла «Край неба» знаходиться в 2 км від термалів Косино, 18 км від м. Берегово, в 34 км від м. Мукачево

Часто задаваемые вопросы про мініготель "Край неба" :

  • Екскурсії, дозвілля, Трансфер
  • Стандарт двомісний – 2200 грн/доба. Стандарт покращений тримісний – 2600 грн/доба У вартість входять сніданки та користування басейном.

Ціни на проживання у мініготель "Край неба"

Стандарт двомісний – 2200 грн/доба. Стандарт покращений тримісний – 2600 грн/доба У вартість входять сніданки та користування басейном.

Фото мініготель "Край неба"

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про мініготель "Край неба":

+ Додати відгук
Ірина 20 Августа 2018

Єдиним позитивним моментом був кондиціонер в номері.
Перше негативне враження від дороги, її просто нема. У мене з'явилось бажання підшукати інше житло, але у нас при заселенні вимагали оплатити проживання ще до того, як ми заселились.
Кухня жахлива, там брудно, смердить сміттям, а посуду просто не вистачає.При мені 2 мами сварились за посуд для своїх діток. На кухні розкидана отрута для щурів.Вам видадуть 1 поличку в холодильнику.Ввечері щось приготувати нереально, бо працює лише 3 електроплитки, а гостей готель вміщає 50!
Шумоізоляція відсутня. Ми чули все, що відбувається не лише за стіною, але й на 1 поверсі. Сходи страшно риплять.
Двір засипаний камінням, тому коли хтось заїжджає/виїжджає- спати нереально.
Гаряча вода відсутня. Адміністратор розказала що зробити, щоб вона з'явилась, але після того, як я злила 2 куби води і не дочекалась гарячої, пішла на кухню гріти воду і зливати з кастрюльки на дитину, яка весь цей час стояла і чекала мене в душі, бо вже була вся в шампуні.
Душові кабіни відсутні, вода тече просто на підлогу, навіть шторки нема. Проте, є старі швабри, щоб ви могли за собою прибрати. На вікнах в душових нема навіть жалюзі. Бажаючі можуть поспостерігати як ви приймаєте душ (холодний).
В кімнатах на вікнах по 1 шторі, але їх заборонено чіпати, бо ж вони падають. А те, що вам сонце заважає- то вже ваші проблеми.На люстрах павутиння. Номери прибрані погано. А про поточне прибирання ніхто навіть не чув. Мусор жодного разу не винесли. Папір потрібно просити, або самому купувати, бо покоївка не поставить його сама. Рушник мені дістався дирявий, його б вже пора списати.
Ціни завищені, для такого рівня, на якому надаються послуги, вартість номера може становити максимум 200-300 грн., та не 500 і вище.
Дуже шкода, що власник не працює на те, щоб втримати клієнта. Бо бажання туди їхати вдруге-нема. Сумніваюсь, що в цьому готелі будуть постійні клієнти. Враження від відпочинку зіпсовані через невдалий вибір готелю.

Ірина 12 Марта 2018

Не рекомендую!!! Дороги немає! Відпочинок зіпсований! Пів дня вибирилася, вибралися усі у болоті та з допомоги трактора( Звукоізоляція у даному готелі відсутня!

Марина 19 Сентября 2017

Дуже неякiсне ведения бiзнесу. Власник жадiбний настiльки, що заселяэ людей в недобудований готель. Таке вiдчуття, що планування робив сам, без архiтектора. Дверi в двох протилежно розташованих номерах одночасно вiдкрити неможливо. Душ э, а душова кабiнка вiдсутня, вода тече в номер. Для гостей передбачили шваброчки, щоб прибрати воду пiсля приняття душу. Покоiвка видаэ додатковi рушники, щоб витерти пiдлогу. Потiм тими рушниками користуються iншi гостi. Одним словом такий жах, що для Ольги Фреймут вистачило би на дисертацiю.
Не рекомендую нiкому, хiба кому бракуэ вражень, то можна вiдвiдати.

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка мініготель "Край неба":
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон мініготель "Край неба":
Закарпатська область, Берегівський район, с. Запсонь, вул. Лесі Українки 46. 90224., Берегово, Україна.
krajneba426@gmail.com
+38 066-147-94 -48 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
мініготель "Край неба" на карте Берегово
Гостиницы и отели у Берегово

Ще готелі та пансіонати у Берегово: