Запрошуємо відпочити в наш гостьовий будинок, розташований у затишному районі міста – Лисках. Від нас до широкого піщаного пляжу – всього 100 метрів! Море тут тепле і не штормить, відмінно підходить для дітей.

Ліски – старий район Бердянська, переважно приватної забудови. Тихе та спокійне місце, що підходить для сімейного відпочинку. Розташований поруч з центром міста. Якщо ви хочете найрізноманітніших розваг: кафе, ресторанів, атракціонів, концертів і т. п. – центр міста всього у 15-20 хвилинах пішої ходьби. Також у Бердянську є великий аквапарк, кінотеатр, зоопарк і інші цікаві місця.

Всього в нашому приватному гостьовому будинку є 10 номерів, розрахованих на 2-4 гостей і розділених на 2 категорії: «Люкс» та «Економ».

Приготувати поїсти ви зможете цілодобово доступною кухні, яка обладнана холодильниками, газовими плитами, посудом та іншим необхідним. У розпорядженні гостей – мангал, якщо хочете приготувати шашлик або інші блюда-гриль. Для комфортного відпочинку гостей призначений наш тихий спокійний двір та облаштована площадка на даху.

Будемо раді бачити вас, дзвоніть і приїжджайте!

Ціни на проживання у Номери у моря, Ліски, Бердянськ

Ціна на відпочинок у 2018-му починається від 130 грн за людину, змінюється в залежності від місяця, уточнюйте додатково за телефонами.

Фото Номери у моря, Ліски, Бердянськ

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Номери у моря, Ліски, Бердянськ:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Номери у моря, Ліски, Бердянськ:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Номери у моря, Ліски, Бердянськ:
мкр. Лиски, ул. Покровская, Лиски, Бердянськ, Україна.
vd00@i.ua
+380664458904 , +380978259299 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Номери у моря, Ліски, Бердянськ на карте Бердянськ
Частный сектор и мини-пансионаты у Бердянську

Ще готелі та пансіонати у Бердянську: