Приглашаемнанедорогой відпочинок у затишних літніх будиночках"економ"-класу, в тихому і спокійному місці на Азовському узбережжі курортногогорода Бердянська.База відпочинку знаходиться, далеко від міської суєти, висотних багатоповерхівок. Тут все налаштовує на комфортний, літній відпочинок - гарантія гарного настрою та незабутніх вражень на цілий рік.
В будиночку три спальних місця. Зручно відпочивати сімєю - двоє дорослих іодин дитина.Санвузол: туалет, умивальник, душ з підігрівом на території бази, ціна за послугу входить у вартість будиночка. На території бази є загальна кухня для приготування обідів. Також можна скористатися послугою шеф-кухаря і замовити меню за своїм бажанням.
Після ранкової роси, все свіжо і соковито. У дворі є місце для відпочинку з мангалом, а також для детейнебольшая дитячий майданчик. У кожного будиночка своя літня веранда зі столом і стільцями. База відпочинку знаходиться в2-х км від відкритого моря. Чисті пляжі, тепле море. В 1 км від бази знаходиться затока з лікувальними грязями.
Якщо ви захочете погуляти по красивому місту Бердянську, то для Вас регулярно ходитавтотранспорт . Якщо Ви приїхали на автомобілі або декількох автомобілях, то їх можна буде розмістити у дворі бази.
В Бердянську Вас ждетзамечательный парк розваг на Приморській площі, найкращий на азовському узбережжі аквапарк "Мис доброї надії", дивовижний зоопарк "Сафарі", дельфінарій "Немо", кінотеатр "Космос" і дуже багато різних кафе, ресторанів і барів. Але це ще не всі, однією з найголовніших особливостей Бердянського літа, є пляжні вечірки до самого світанку. Пляжні вечірки в аквапарку і на косі - це те що ви напевно запамятайте про літо.

Часто задаваемые вопросы про Літні будиночки :

  • Дитячий майданчик, Паркування
  • Вартість будиночка на добу: з 1 вересня по 15 червня 150грн.;з 16июня за 31августа 200грн.

Ціни на проживання у Літні будиночки

Вартість будиночка на добу: з 1 вересня по 15 червня 150грн.;з 16июня за 31августа 200грн.

Фото Літні будиночки

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Літні будиночки:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Літні будиночки:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Літні будиночки:
ул.Маяковского,31А, Центр, Бердянськ, Україна.
weandyou7777@gmail.com
+380502954447 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Літні будиночки на карте Бердянськ
Частный сектор и мини-пансионаты у Бердянську

Ще готелі та пансіонати у Бердянську: