Готель «Водолій» найкраще місце для сімейного відпочинку!
Комфортабельні та затишні номери для відпочинку пропонує Вам готель «Водолій», що знаходиться в Бердянську, район Слобідка. однією з найкращих місць для відпочинку з дітьми, так як сучасний дизайн сімейних номерів, просторий двір з дитячим ігровим комплексом, альтанка з супутниковим TV, мангал, автостоянка, а також доброзичливий персонал – все загалом створює сприятливу атмосферу, яка зробить Ваш відпочинок у нашій готелю незабутнім.
Слобідка вважається найпрестижнішим районом для відпочинку, так як багато визначних пам'яток Бердянська знаходяться саме тут. Від готелю «Водолій» ви легко і швидко дістанетеся до санаторіїв міста, Аквапарку, Дельфінарію, Зоопарку та центру міста – Приморської площі з Місяць парком. Поруч із готелем розташований великий піщаний пляж «Острів щастя», на якому знаходяться різні дитячі атракціони та ринок із літніми, сезонними товарами. Також поруч зупинки, в центр і на Косу, магазини, супермаркет «АТБ» та Набережна, з безліччю кафе та іншими розважальними місцями для відпочинку. площею від 10 до 50 кв. м.
Гордість готелю – «Сімейні номери класу Люкс». Ці номери дуже просторі до 50 кв. м. Кожен номер оформлений в індивідуальному стилі та обладнаний супутниковим телебаченням, кондиціонером, феном, праскою, ванною кімнатою з душовою кабіною або ванною, а найголовніше вбудованою кухнею з газовою піччю та всім необхідним посудом.
Номери класу «Стандарт» мають площу 12 кв. м.В них знаходяться супутникове телебачення, холодильник, кондиціонер, сан. вузол і душова.
Номери економ класу площею до 15 кв. м., оснащені телевізором, холодильником. Сан. вузол і душова на поверсі. Двір покритий морською черепашкою. Територія Озеленена. По центру знаходиться дитячий ігровий комплекс з різними драбинками, гірками, дерев'яним будиночком, брусами, кільцями, турником та баскетбольним кільцем. Ще у дворі є велика альтанка з підключеним кабельним TV, де завжди діти можуть переглянути улюблені мультфільми, а дорослі футбольні матчі та інші телепередачі.

Часто задаваемые вопросы про Готель "Водолій" :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Паркування
  • Цінова політика номерів травень-200-600, червень,липень,серпень-300-1500, вересень-200-600 Знижки передбачені на проживання від 10 днів

Ціни на проживання у Готель "Водолій"

Цінова політика номерів
травень-200-600,
червень,липень,серпень-300-1500,
вересень-200-600
Знижки передбачені на проживання від 10 днів

Фото Готель "Водолій"

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. Подписчиков: 1

Відгуки про Готель "Водолій":

+ Додати відгук
Алина 26 Июля 2020

Очень довольны!!!Чистота,комфорт,отличное месторасположение,очень приятные хозяева!Буду отдыхать только тут!

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Готель "Водолій":
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Готель "Водолій":
район Слободка, Слободка, Бердянськ, Україна.
vodoley.azov@gmail.com
+380662289255 , +380634058027 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Готель "Водолій" на карте Бердянськ
Гостиницы и отели у Бердянську

Ще готелі та пансіонати у Бердянську: