Гостьовий будинок < Арлекін > розташований на першій лінії (100 метрів від моря). на чудесній Білосарайській косі . У нас вам ніхто не буде заважати відпочивати ,так як здається перший поверх будинку та подвіря під ключ на одну сімю (компанію ) до 8-ми чоловік.

Розміщення : в будинку сучасний ремонт, деревяна лакована підлога. В коридорі розташований санвузол і душова кімнати роздільні .Є великий хол-кухня,більше 20 кв. м. з робочою кухонною зоною , з шикарним мяким спальним кутом і обіднім столом .Також є дві роздільні спальні . В кожній спальні кондиціонер, телевізор зручні ліжка з новими дорогими ортопедичними матрацами .

Харчування: самостійне приготування їжі на обладнаній кухні. На кухні є імпортна газова плита, мікрохвильова піч, витяжка, електрочайник, холодильник, мийка з холодною і гарячою (без запаху) водою, повний комплект нової сучасної посуду.
Послуги та інфраструктура :у дворі стоянка для авто, велика альтанка, мангал. Для бажаючих є Wi-Fi . Ми пропонуємо комфортний відпочинок за прийнятними цінами. Відпочиваючи в гостьовому будинку < Арлекін > , ви на 100% відчуєте відпочинок .

Часто задаваемые вопросы про Гостьовий будинок Арлекін. :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Паркування
  • - Вартість проживання від 1200 гр/будинок на добу до 8ми чоловік. - Ціни змінюються в залежності від сезону. - До 5 червня і після 25 серпня знижка 20%. - Розміщення з домашніми тваринами не передбачено.

Ціни на проживання у Гостьовий будинок Арлекін.

- Вартість проживання від 1200 гр/будинок на добу до 8ми чоловік.
- Ціни змінюються в залежності від сезону.
- До 5 червня і після 25 серпня знижка 20%.
- Розміщення з домашніми тваринами не передбачено.

Фото Гостьовий будинок Арлекін.

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Гостьовий будинок Арлекін.:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Гостьовий будинок Арлекін.:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Гостьовий будинок Арлекін.:
Белосарайская коса Азовская 28, Білосарайська коса, Україна.
+380676889698 , +380990358935 , Игорь, (+380958802105 ) (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Гостьовий будинок Арлекін. на карте Білосарайська коса
Дома на Білосарайській косі

Ще готелі та пансіонати на Білосарайській косі: