Пансіонат «Наша Дача»
розташований у мальовничому місці на березі Азовського моря, в заповідній зоні, в самому центрі Білосарайської коси. Дивовижний чисте повітря, безкрає море, доглянутий пляж, кваліфікований персонал - все це чекає Вас в пансіонаті «Наша Дача». Навіть кілька днів, проведених тут, залишаться у вашій памяті надовго.
Розміщення: номерний фонд пансіонату складається з 60 номерів.
30 номерів категорій «Стандарт», 20 «Напівлюкс» і 10 «Люкс».
Номери однокімнатні та двокімнатні квартири, обладнані новими сучасними меблями і технікою, кондиціонерами, телевізорами з кабельними каналами, холодильниками та санвузлами з цілодобовою подачею гарячої води.
Харчування: в кафе пансіонату вам запропонують страви української та європейської кухні. Є також комплексне харчування та страви на замовлення.
Вечерю при свічках біля басейну з прекрасним вечірньою підсвіткою подарує незабутні враження! Ми задовольнимо будь-які Ваші побажання.
Послуги та інфраструктура: територія і автостоянка; басейн з романтичною вечірньою підсвіткою; WI-FI на всій території; бар, зона відпочинку і великий майданчик для барбекю, безкоштовне для наших гостей відвідування аквазони; зручна кухня для приготування улюблених страв або харчування для діток з мікрохвильовою піччю і посудом; бадмінтон, шахи, вечірній фонтан з райдужної підсвічуванням.
Послуги та інфраструктура для дітей: дитячий майданчик, дитячий басейн з фонтаном, у вихідні дні захоплююча дитяча анімаційна програма з улюбленими персонажами мультфільмів і казок, кінетичний пісок, шоу мильних бульбашок, аквагрим, твистинг (фігури з куль), прокат дитячих автокарів, велосипеди й самокати безкоштовно.
Проведення дитячого дня народження із залученням анімаційної команди!
Проведення заходів та корпоративів: семінари, тімбілдінг, корпоративи, весілля, тематичні заходи, дні народження.
Можливість розміщення до 200 людей.
Зручна архітектура для встановлення будь-якого спеціального обладнання.
Ваше свято буде незабутнім і чудовим!

Часто задаваемые вопросы про Наша дача :

  • Басейн, Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Харчування, Паркування, Прокат спорт. спорядження

Фото Наша дача

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Наша дача:

+ Додати відгук
Наталья 25 Апреля 2020

Здравствуйте. Все очень понравилось! Рекомендую! Подскажите пожалуйста цены на 2020 год

Андрей 1 Июля 2019

Бассейн абалденный, обслуживающий персонал хороший, особенно парень на баре) Вай-фай тормозит как и ТВ ... Вообщем, если уберут эти недостатки, то поедем еще)

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Наша дача:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Наша дача:
ул. Безуха, 42 , Білосарайська коса, Україна.
+380964420044 , +380508200370 , Skype: Виктория Шуклина Море (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Наша дача на карте Білосарайська коса
Частный сектор и мини-пансионаты на Білосарайській косі

Ще готелі та пансіонати на Білосарайській косі: