Котедж «Гармонія-Люкс» розташований на території бази відпочинку «Берізка» в селищі Генічеська Гірка. Відстань до моря – 100 метрів. Територія бази не галаслива, Вас чекає тихий спокійний сімейний відпочинок далеко від міського шуму і суєти.
Наш котедж представляє собою окрему одноповерхову нове комфортабельне будова (2020 рік побудови), яка складається з двох окремих 4-х місцевих номерів з окремим входом і просторою терасою, укомплектованою необхідною меблями для відпочинку і прийому їжі.
В номері 2 двоспальні ліжка з ортопедичними матрацами, можлива установка додаткового спального місця.
Комплектація номера: нові меблі, телевізор, кондиціонер, доступ до мережі інтернет Wi-Fi), свіжа постільна білизна. Санвузли укомплектовані унітазом, душовою кабінкою, умивальником, дзеркалом, феном з цілодобовою подачею гарячої води. Видаються комплекти рушників.
Харчування: для самостійного приготування їжі у кожному номері є індивідуальна кухня з холодильником, мийкою, індукційною плитою, електрочайником та набором посуду. Також надаються мангал, решітка і шампура для приготування шашлику або інших страв на відкритому повітрі.
Вздовж берегової лінії на відстані 100-200 метрів від нашого котеджу розташовані різні кафе, де можна замовити різноманітну їжу для дітей і дорослих.
Послуги та інфраструктура: безкоштовна стоянка автомобіля на території котеджу, дитячий майданчик. У пішої доступності кафе, бари, ресторан «Ковчег», магазини, ринок, аптека, спортивні майданчики. На пляжі пропонуються такі розваги як «банани», водні мотоцикли, водні гірки. Пляж обладнаний навісами від сонця.
Відстань до Дельфінарію «Оскар» близько 1 км; до Аквапарку «Оазис» -- 2,5 км.
Мінімальна бронь котеджу – 3 доби. Бронь вважається прийнятою, а номер зарезервованим з моменту отримання передоплати в розмірі добової вартості проживання. Решта суми оплачується при заселенні.
Надіслана раніше передоплата повертається при повідомленні про зміну ваших планів за 7 днів.
Після кожного виселення гостей проводиться прибирання номера з використанням миючих засобів, а також знезараження повітря і поверхонь в приміщенні з допомогою безозоновой бактерицидної лампи. Вибирайте нас, і Ви не пошкодуєте! У нас завжди чисто, затишно і безпечно!
По узгодженні зустрічаємо в Генічеську і Новоолексіївці на авто - і ж/д вокзалах.

Часто задаваемые вопросы про Котедж Гармонія Люкс :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Паркування, Трансфер, Кухня в номері
  • Травень - 800 грн З 1 по 14 червня - 1000 грн З 15 червня по 24 серпня - 1600 грн З 25 серпня - 1000 грн

Ціни на проживання у Котедж Гармонія Люкс

Травень - 800 грн
З 1 по 14 червня - 1000 грн
З 15 червня по 24 серпня - 1600 грн
З 25 серпня - 1000 грн

Фото Котедж Гармонія Люкс

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Котедж Гармонія Люкс:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Котедж Гармонія Люкс:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Котедж Гармонія Люкс:
поселок Геническая Горка, улица Набережная 36-А(территория базы отдыха "Березка", Геническая Горка (Генгорка), Арабатська стрілка, Україна.
elenadurnenco@ukr.net
+380973188084 , +380668894330 Елена (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Котедж Гармонія Люкс на карте Арабатська стрілка
Частный сектор и мини-пансионаты на Арабатській стрілці , Коттеджи и виллы на Арабатській стрілці

Ще готелі та пансіонати на Арабатській стрілці: