Пансіонат «Орлятко» (Корпус 4,8) знаходиться на 1й берегової лінії з власним пологим пляжем. Де є навіси, парасольки, шезлонги і пляжне кафе, дитяча зона розваг. На території: футбольне поле, баскетбольний та волейбольний майданчики, великий танцпол і літній кінотеатр.
Розміщення: у 2х, 3х, 4х-місцевих номерах економ-класу. Вони укомплектовані деревяними ліжками з ортопедичними матрацами, вбудованими платяными шафами, тумбочками, столом і стільцями. Постільні приналежності додаються (рушники в комплект не входять).
Зручності на поверсі.Розраховані 5-6 номерів. Гаряча вода цілодобово
Харчування: є загальна кухня для самостійного приготування їжі. В наявності вся необхідна кухонне начиння і побутова техніка (холодильник, газова плита, чайник, пральна машина). Обідня зона. Місце для барбекю і приналежності.
Також є їдальня, піцерія і продуктовий магазин.
Парковка безкоштовна. Можливий трансфер (за дод. плату).
Wi-fi в місці загального користування.
Дозвілля: на території пансіонату «Орлятко» знаходиться безкоштовний літній кінотеатр. Поблизу розважальний комплекс «Papa de more» з програмами для дітей, молоді та дорослих. Там же ринок.
Організовуємо екскурсії в дельфінарій «Оскар», аквапарк «Оазис» і Сафарі-парк, що на Арабатській Стрілці. Поїздки до заповідника «Асканія Нова». В цілях релаксу та оздоровлення пропонуємо відвідування Гарячого термального джерела, Рожевого озера, Гліцеринового, Солоного озера (аналог Мертвого моря). Де ви отримаєте повний спектр водних процедур і масажів з використанням сивашських грязей, морської солі, ропи.

Часто задаваемые вопросы про Пансіонат "Орлятко" (Корпус 4,8) :

  • Інтернет, Дитячий майданчик, Харчування, Паркування, Приватний пляж, Екскурсії, дозвілля, Знижки для дітей, Трансфер, Перша лінія
  • 30.04.-25.06. 150 грн/год. на добу 26.06.-25.08. 100 грн/год. на добу 26.08.-15.09. 100 грн/год. на добу * діти до 3 років безкоштовно (без надання місця) * 3 – 7 років оплата 50% (з наданням місця) * працює система знижок!!!

Ціни на проживання у Пансіонат "Орлятко" (Корпус 4,8)

30.04.-25.06. 150 грн/год. на добу
26.06.-25.08. 100 грн/год. на добу
26.08.-15.09. 100 грн/год. на добу
* діти до 3 років безкоштовно (без надання місця)
* 3 – 7 років оплата 50% (з наданням місця)
* працює система знижок!!!

Фото Пансіонат "Орлятко" (Корпус 4,8)

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Пансіонат "Орлятко" (Корпус 4,8):

+ Додати відгук
Анна 15 Мая 2020

Хороший вариант, для тех кто отдыхает с детьми и хочет отдохнуть от городской суеты. Большая, зелёная территория, чистый воздух. Номера уютные и чистые. Хозяева очень гостеприимные. Всё понравилось! Рекомендую.

Алёна Айвазян 5 Мая 2020

Отличный пансионат для отдыха , особенно с детками:свежий воздух, морько рядышком, вкусная еда. Очень приветливые и дружелюбные администраторы и персонал.

Ярослав Смакула 3 Мая 2020

Кожного року хочеться приїзджати саме в цей пансіонат. Тут затишно і спокійно. Близько до моря. Берегова зона чистенька. Дуже приємний і людяний персонал. Дякуємо за приємні спогади!

Юлия Никитина 3 Мая 2020

В том году посещала эту базу отдыха .Безумно сильно понравилось .Остались положительные емоции .На територии базы отдыха чисто и уютно . Очень вежливый персонал. Близко рассположена к морю .Всем советую )

Дима 3 Мая 2020

Дуже сподобався цей пансіонат. Привітний персонал та затишок гарантовано.

Виктория Ольховская 3 Мая 2020

Отдыхали в 2019 году в пансионате *ОРЛЯТКО*. ВСТРЕТИЛИ ХОРОШО, территория понравилась.. Номер чистый и аккуратный. С видом на море… Кухня общая, все было для приготовления еды, а также прекрасная компания женщин, которые там находились. До моря идти конечно метров 150, но это не страшно. На территории находилась столовая, магазины, и по вечерам можно посмотреть кино на улице… Приветливые хозяева. Внизу в вестибюле можно было попить вкусный кофе из аппарата… Обслуживание хорошее
Нам все понравилось.. Спасибо Олечка и Дмитрий.. Все было класс!!!

Людмила Джугостранська 3 Мая 2020

Дуже сподобалось відпочивати тут родиною. Спокій і море - справжня релаксація! Велика подяка привітному персоналу!!!

Татьяна 3 Мая 2020

Отличный пансионат на берегу Азовского моря, вокруг тишина и покой, хорошие номера и шикарное обслуживание. Лучшее место, чтобы отключиться от городской суеты на природе и перезагрузиться. Рекомендую!

Кононенко Сегрей (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.29 Марта 2020

Отдыхали летом '19 с женой и 2 детьми. Условия оптимальны, вода чистейшая. Расслабились: отсутствие трассы и дискотек под ухом.

Шевченко Елена (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.27 Марта 2020

Цена-качество Великолепно! Просторный чистый пляж. Большая зелёная территория. Очень гармоничный отдых в единстве с природой:) Особая благодарность Диме и Оле! Ждите нас в 2020!

Марина 16 Августа 2018

Спасибо большое за гостеприимство, очень понравилось

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Пансіонат "Орлятко" (Корпус 4,8):
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Пансіонат "Орлятко" (Корпус 4,8):
Геническая Горка, ул.Набережная,44, Геническая Горка (Генгорка), Арабатська стрілка, Україна.
rodosforever@gmail.com
+380679852992 , +380939692997 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Пансіонат "Орлятко" (Корпус 4,8) на карте Арабатська стрілка
Пансионаты и базы отдыха на Арабатській стрілці

Ще готелі та пансіонати на Арабатській стрілці: