Міні-готель Мрія на Арабатській Стрілці в Стрілецькому
Запрошуємо Вас на комфортний сімейний відпочинок, який знаходиться в одному з найбільш сприятливих місць на Азовському морі: Україна, Арабатська Стрілка, с. Стрілецька, вул. Східна 84.

Міні-готель "Мрія" знаходиться в центрі села, в 5-ти хвилинах ходьби до моря, 3-х хвилинах ходьби: ринок, магазин, аптека, банкомат, кафе, дитячий майданчик.

Гостям пропонуємо великі, просторі номери з новими деревяними меблями. На території готелю: дитячий майданчик, деревяні альтанки, зона барбекю, безкоштовна стоянка.

У готелі створені всі умови для комфортного і безпечного відпочинку. До послуг відпочиваючих 7 номерів, а це означає, що не буде великого скупчення людей у будівлі. В нашому міні-готелі у Вас є можливість відсторонитися від великого потоку людей і побути наодинці з природою, щоб відпочити і набратися сил, енергії. На території є простора упорядкована територія - це можливість насолодитися відпочинком цілодобово і при будь-якій погоді. Відпочинок на Арабатській Стрілці не настільки розрекламований, як на Чорному морі, а значить не такий багатолюдний - це ще один плюс для безпечного відпочинку в сформованій ситуації.

Номер "Стандарт": однокімнатні номери 3-х/4-х місцеві. В номерах є всі зручності: двоспальне ліжко, диван, гаряча вода, санвузол, душ, плазма, холодильник, кондиціонер, Wi-Fi.

Номер "Люкс": трикімнатні номери 4х-6-ти спальних місць. В одній кімнаті велике двоспальне ліжко, в іншій дві односпальні, в передпокої: розсувний диван, телевізор, кондиціонер, холодильник. Є санвузол, душ, гаряча вода, Wi-Fi.

Харчування: самостійне приготування їжі на обладнаній кухні загального користування. Кухня обладнана варильними поверхнями, мийками з гарячою водою, витяжками, мікрохвильовою піччю, чайником, деревяними меблями, телевізором, кондиціонером, Wi-Fi. У кожному номері є індивідуальний набір необхідного посуду.

Крім відпочинку на морському узбережжі, протягом усього року у нашій місцевості можна поліпшити своє здоровя на лікувальному йодо-бромному термальному джерелі, температура води цілий рік підтримується 65°C і на Глицериновом озері, до його складу води входять олії, які благотворно впливають на шкіру і волосся.

Ціни на 2020 рік у вкладці "Ціни".

При бронюванні номера передоплата становить суму в розмірі однієї доби мешкання. При скасуванні бронювання передоплата повертається за 10 днів до дати заїзду.

Заселення здійснюється з 14:00 в день заїзду, номер звільняється до 12:00 в день виїзду.
За попередньою домовленістю зустрінемо Вас з ж/д вокзалу.
Контактні телефони: 095-48-09-255 або 098-00-13-255.

Часто задаваемые вопросы про Міні-готель Мрія :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Паркування, Трансфер
  • Ціни на 2020 рік: до 1 липня - 200 грн. з людини; з 1 липня по 31 серпня - 250 грн. з людини; вересень місяць - 150 грн. з людини.

Ціни на проживання у Міні-готель Мрія

Ціни на 2020 рік:
до 1 липня - 200 грн. з людини;
з 1 липня по 31 серпня - 250 грн. з людини;
вересень місяць - 150 грн. з людини.

Фото Міні-готель Мрія

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Міні-готель Мрія:

+ Додати відгук
Євгенія 21 Августа 2020

Чудове місце для сімейного відпочинку- затишний номер, альтанки для вечорів на свіжому повітрі, територія доглянута з любов‘ю. Дякуємо за теплий прийом, Сергіюі Наталіє! Сподіваємося побувати у вас іще наступного року!

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Міні-готель Мрія:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Міні-готель Мрія:
с.Стрелковое, ул.Восточная 84., Стрелковое, Арабатська стрілка, Україна.
natalimechta777@gmail.com
+380954809255 , +380980013255 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Міні-готель Мрія на карте Арабатська стрілка
Частный сектор и мини-пансионаты на Арабатській стрілці

Ще готелі та пансіонати на Арабатській стрілці: