Проживання:

Азовська лагуна запрошує вас на відпочинок в 1-2-3-4х місних номерах зі зручностями або економ-класу. Пансіонат розташований в екологічно чистій курортній зоні теплого Азовського моря за адресою Генічеська Гірка, вул. Степова 27. Має розвивається сучасний рівень сервісу та комфорту з апартаментами для сімейного відпочинку. У нас ви можете піти від міської суєти і насолодитися неповторною красою світанку.Пропонуємо проживання в екологічно чистому будинку, побудованому з натурального дерева (сосна) і природного каменю. У номерах є санвузол (душкабіна, унітаз, умивальник, гаряча і холодна вода постійно), холодильники, кондиціонери, нові меблі, супутникове TV, на території є Wi-Fi, також є місце для розміщення автомобіля, ведеться відеоспостереження. Є номери економ-класу (душ, туалет, умивальник на території пансіонату). Дітям до трьох років проживання безкоштовно без надання додаткового місця.

Харчування:

На території пансіонату є три кухні, обладнані мікрохвильовкою, газплитой, всім набором посуду з можливістю самостійного приготування їжі або комплексне харчування в їдальні - якісно і недорого.

Інфраструктура:

На ділянці є природний джерело питної води. Для відпочинку є альтанка, мангал, гойдалка. Також ми подбали про відпочинок ваших дітей, є дитячий майданчик, дитячий басейн. Працює масажист з досвідом роботи в бальнеологічній водолікарні.Добре розвинена інфраструктура курортного району: поряд дві автобусні зупинки, аптеки, магазини, кафе, дискотеки, кінотеатри, набережна з атракціонами і розважальними комплексами.

Розваги:

Супер пропозиція для дітей і дорослих: відпочиваючи у нас, вам буде надана можливість в організації екскурсії з відвідуванням заповідника Асканія-Нова,єдиний в Європі куточок типчако-ковилового степу, де проживає безліч видів птахів і звірів; морська прогулянка на осторов Бірючий, аквапарк «Острів Скарбів» у Кирилівці, дельфінарій в Генгірці, зоопарк в Счастлівцево, гарячий, термальний, цілюще джерело, Сивашские солоні озера з грязями, кінні прогулянки, відвідання винного погребу з дегустацією вин і коньяків; любителі риболовлі можуть половити рибу, охочі - пограти в футбол, волейбол, баскетбол на обладнаному майданчику. Хіт сезону:відвідування «Зелених хуторів Таврії».

Працюємо з туроператорами, профспілками по перерахунку та за готівку. Постійним клієнтам знижки. Керівникам груп проживання безкоштовно. Туристичним агентствам і групам надається комфортабельний автобус (19-50 місць). Відпочиваючих зустрічаємо з залізничного вокзалу своїм автотранспортом .

Ми впевнені, що таке гостинність допоможе вам ще приємніше провести у нас час на відпочинку, отримати заряд бадьорості і здоровя на цілий рік. Схід сонця, блакитна вода моря і золотистий пісок, приємний морський вітерець чекають всіх, хто обрав наш домашній затишок, як місце активного відпочинку і ідеальне місце для любителів природи.

Часто задаваемые вопросы про Міні-пансіонат «Азовська лагуна» :

  • Басейн, Телевізор, Інтернет, Дитячий майданчик, Харчування, Паркування, Екскурсії, дозвілля, Знижки для дітей, Трансфер

Фото Міні-пансіонат «Азовська лагуна»

 
Адреса і телефон Міні-пансіонат «Азовська лагуна»:
Геническая Горка, ул. Степная 27, Геническая Горка (Генгорка), Арабатська стрілка, Україна.
sugeiko@yandex.ua
+380505669460 , +380971413394 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Міні-пансіонат «Азовська лагуна» на карте Арабатська стрілка
Частный сектор и мини-пансионаты на Арабатській стрілці

Ще готелі та пансіонати на Арабатській стрілці: