Ми знаходимося 250м від санаторію "Гірська Тиса". Надаємо послуги охочим оздоровитись, знаємо як це робити, маємо чималий досвід. Намагаємося вдосконалюватися, щоб допомогти нашим гостям досягти їхньої головної мети, - покращити своє здоров'я. Є багаторічний "клуб шанувальників" і якщо ви відвідаєте нас, то до цього клубу напевно приєднайтесь і ми зустрічатимемося щороку.

Двоповерховий будинок на 5 номерів (10 місць).
На другому поверсі - хол з обіднім столом, кухня оснащена всім необхідним і всі інші номери.
Будинок побудований з дерева і оброблений екологічно чистими матеріалами.
Опалення: автономне водяне.
Водопостачання: холодна вода постійно, гаряча - 2 бойлери по 100 л. .

Сервіс, що входить у вартість:
Паркінг, виклик таксі.
Супутникове телебачення.
Інтернет Wi-Fi.
Користування праскою, феном.
Прибирання кімнат, зміна постільної білизни та рушників (2 на особу) - за потребою.

Сервіс за додаткову оплату:
Транспортні послуги.
Сауна - за домовленістю.
Екскурсії - за домовленістю.

Часто задаваемые вопросы про «За зірками, за смереками» :

  • Баня/Сауна, Інтернет, Паркування, Прокат спорт. спорядження, Екскурсії, дозвілля, Трансфер
  • від 150 грн.

Ціни на проживання у «За зірками, за смереками»

від 150 грн.

Фото «За зірками, за смереками»

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про «За зірками, за смереками»:

+ Додати відгук
Михайло 27 Мая 2022

Проживали родиною в садибі вже два рази, другий раз під час війни. Дуже тихі та якісні будинки дійсно з натуральних матеріалів. Чисте подвір'я. В будинках є всі можливі комунікації для комфортного проживання. Вода в крані з джерела. В садибі існують мінеральні ванни, які допомагають при різних хворобах суглобів і не тільки.
Розташування садиби надзвичайно зручне - від залізничної станції 10 хв пішки, поруч декілька магазинів з усім самим необхідним, також в пішій доступності пивний завод Ципа.
Саме село знаходиться в мальовничій місцевості. Є річка, можна набрати мінеральної води з великої кількості джерел. За 15 хвилин є можливість піднятись на висоту, з якої відкриваються краєвиди, що захоплюють подих.
Рекомендую на всі 100%

Богдан 27 Января 2022

Дуже, Дуже, Дуже, Рекомендуємо!!!
Господар, сервіс, розміщення, лікування - все відмінно!!!
В Квасах краще не знаходили.
Велике СПАСИБІ !!! Обовязково повернемось!

Тамара 29 Ноября 2021

В садибі "За зірками за смереками" у пана Юрія відпочивала з 6 по 23 липня 2021 року. Дуже зручне розташування даної садиби, західноукраїнський колорит помешкання, наявність як одномісного номеру, так і номерів для 2-3-х осіб, можливість приймати лікувальні ванни за місцем проживання були найголовнішими аргументами чому я вибрала саме дану садибу. Мої сподівання справдилися! Так, саме незабутній колорит помешкання, спокійна атмосфера, привітний господарь пан Юрій та пані Галина, яка допомагає господарю створити комфортні умови для відпочиваючих, усе це подарувало мені незабутні враження від відпочинку. Дякую за незабутні враження!!!

Ігор 19 Октября 2021

Проживали з 05.10 по 17.10 (повинні були жити до 21.10).
При заселенні в кімнаті було дуже холодно - температура 17 градусів, будинок ще не опалювався, і ми попросили пана Юрія почати прогрівати будинок. Він пообіцяв наступного дня почати протоплювати на ніч.
Топити починав близько 19 год і на ранок в кімнаті вже було дуже холодно.
Світло в кімнаті схоже на нічник, по телевізору було лише 2 канали, які через певний час також зникли.
В зв'язку з холодом в кімнаті дружина захворіла і довелось виїхати на 4 дні раніше. Кошти за не використані дні були повернуті лише на половину.
І останній штрих, зранку як виїзжали я знайшов відірвану емблему від власного авто на землі.
Якщо Ви бажаєте екстриму, то Вам сюди.

Наталія 18 Мая 2021

Зупинялася у пана Юрія на травневі свята за рекомендацією, все сподобалося)
Вагома перевага - місце розташування будинку, самісінький центр села, яке тягнеться на кілометри, і що важливо, не понад самою трасою, кілька хвилин пішки до магазинів, зупинки автобусів, кафе, відомої броварні "Ципа", ресторану Бокораш і санаторію «Гірська Тиса».
Проживала на другому поверсі у кімнаті з усіма зручностями, де також затишний великий хол з обіднім столом і кухнею (з усім необхідним для готування їжі). Все оздоблено деревом, з вікна кімнати виднілися засніжені вершини Близниці! На мінус першому поверсі будинку є можливість приймати ванни з цілющою миш’яковистою водою!
Пан Юрій, господар будинку, уважний до гостей, відгукується на ті чи інші запити, а також ділиться корисною та цікавою інформацією щодо гірських маршрутів та місцевих традицій)

Олександр 8 Апреля 2021

Я разом із своєю сім'єю два роки поспіль відпочивали у пана Юрія. Враження про відпочинок, лікування та проживання залишились тільки позитивні. Після прийому лікувальних ван всі ми відчули покращення стану свого здоров'я. Умови проживання добрі. Відношення господаря до відпочиваючих приємне. Відпочинком та лікуванням задоволені. Рекомендуємо!

Андрій 30 Марта 2021

Вже три рази зупинявся у пана Юрія. Тут затишно і є все що треба. Пан Юрій завжди йде на зустріч якщо є якісь нестандартні потреби. Крім того санаторій всього у 5хв ходьби, це дуже зручно!

Лариса 22 Февраля 2021

Если вы любите холод,то вам сюда.
Те,кто любит тепло,лучше выбрать что то другое.
Отдыхала в феврале.Батареи еле теплые.
При -14 за окном,в комнате было +15.
Проснувшись утром,батареи в комнате,коридоре,кухне второго этажа были холодные.Не хотелось вылазить с постели,ибо был дубарь.Замерзали руки,ноги.
Если бы не этот момент,и момент с ожиданием перезвонить мне,спустя целых 2 часа незапланированного ожидания вашего звонка,то было бы все нормально.
Делайте выводы.

Лариса 14 Февраля 2021

Відпочивали в пана Юрія в лютому 2021 року. Дуже сподобалося. Чисті, теплі та затишні кімнати, доброзичлива атмосфера, національний колорит житла зробили відпочинок приємно незабутнім. Ще один плюс - можливість оздоровитися не виходячи з будинку, що є дуже добре при таких погодніх умовах. Щире спасибі господарю за приємні враження від поїздки та відпочинку в Карпатах. Рекомендую відпочинок саме тут.

Наталья Сергеевна (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.24 Июля 2018

В продолжении предидущего отзыва - хозяева отреагировали на отзыв, вернули деньги, за вычетом одного дня реального проживания.

Наталья Сергеевна (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.23 Июля 2018

Бронировали номер за 3 месяца, хозяева взяли максимальную предоплату, накануне приезда сообщили «мы ваш номер отдали другой семье, им так удобней», предложили более дорогой номер с доплатой. Мы, конечно, потребовали оставить за нами наш номер, который мы по фотографии и четким характеристикам согласовывали! а когда приехали - нас поселили не в наш номер, который мы на неделю вперёд предоплатили и согласовывали, не в «более дорогой», а в какую-то кладовку!пришлось срочно искать другое место для проживания- попросили вернуть предоплату - хотя бы частично, но хозяева категорически отказались. Будьте осторожны с этими людьми.

Василь Довбня, Рівне (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.13 Февраля 2018

Я був вже майже впевнений на протязі багатьох років різних лікувань що від подагри нічого не допоможе. Але ось уже третій місяць відчуваю помітне покращення. Дякую цим людям що такє уможливили.

Ішечкин Василий , Беларусь (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.25 Ноября 2017

Удивительная лечебная вода.
Харошие условия проживания.
Реальное улучшение здоровья.

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка «За зірками, за смереками»:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон «За зірками, за смереками»:
с. Квасы, 149, Кваси, Україна.
+380972499517 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
«За зірками, за смереками» на карте Кваси
Частный сектор и мини-пансионаты в Квасах

Ще готелі та пансіонати в Квасах: