Лагерь расположен на участке 7 га, утопающем в зелени древесно-кустарниковых растений. До моря - 200 метров.

Проживание в лагере предоставляется в 2, 3, 4-х местных комнатах с удобствами (туалет, умывальник, душ) в одно- и двухэтажных зданиях, а также в землянках и деревянных домиках. Столовая на 350 мест. Медпункт с соответствующим медицинским оборудованием для оказания первой помощи.

Пляж оборудован стационарным пунктом ОСВОД где дежурят спасатели.

На территории лагеря функционируют:
• летний кинотеатр
• две танцплощадки,
• залы для дискотек, просмотра видеофильмов и проведения других мероприятий
• библиотека

Часто задаваемые вопросы про Лесотехник :

  • Детская площадка, Питание, Частный пляж

Фото Лесотехник

Подписка на комментарии - вам будет отправлено письмо с подтверждением email адреса. Подписчиков: 2

Отзывы о Лесотехник:

+ Добавить отзыв
що 13 Августа 2021

Можна почати з того чого було б варто це вожаті, 4 зміна перший загін, на перший погляд вожаті наче б то не погані, та зовсім таки ні у кожних свої причуди.
Діти жахливо хворіють, просяться залишитись в кімнаті та не йти на море, а вожаті починають говорити, що у цих дітей «запалення хитрості».
Не забуваєм, що температура у деяких була понад 38, в моєму ж випадку температура доходила й до 39 за весь табір робили вже 6 уколів.
Теж цікава ситуація коли я відмовлялась йти на море через погане самопочуття, так мене силою витягнули з кімнати, та коли я хотіла зайти в останній момент до кімнати мене відштовхнули силою та закрили двері.
Ще довго не забуду в якому тоні вони говорять зазвичай, нормально спілкуватись вони не можуть завжди потрібно підвищувати так голос, що просто починають кричати це практично завжди так було, варто було б цих дорослих людей навчити як потрібно спілкуватись з дітьми та підлітками такого віку.
Наприклад, в нашій кімнаті ми найшли трьох тараканів, спочатку дівчина найшла в себе в шортах, пізніше віднайшла наша сусідка в себе на ліжку а точніше він повзав їй по голові, очевидно, що всі налякалися та кричали, скаженим голосом та силою почала гупати в двері зразу після цього їх відкрила одна з вожатих, та почалось, ми сказали, що у нас в кімнаті таракани, так нам почали говорити за «бруд» у кімнаті, а саме єдиний кульок зі сміттям) в якому знаходилось сміття яке викинули буквально на обіді.
Ще що добавлю, це те що хоча я й теж кричала від переляку, та я говорила зі спокійним голосом і не підвищувала голос, але ж на нас кричали як скажені, добавлю те, що була присутня нецензурна лексика.

Поки продовжимо та почнем з харчування, їжа, її ж можна оцінити приблизно на 5/10.
Та в деякі дні я б ще більше занизила оцінку, сухий скупчений в купку рис, макарони в якомусь фарші для собак, злипша каша, гнилі помідори, після такого додому хочеться жахливо сильно.

Тепер ще можна розказати про дискотеку та королівську ніч.
На останній день скоротили максимально дискотеку, та тривала вона пів години, пісні повторювались всі два тижні ті ж самі, королівської ночі взагалі ж не було.

Я отримала багато ганебних вражень про цей табір саме через загін який потрапила, точніше вожаті зіпсували весь відпочинок, ці старші люди зовсім не розуміють чого хочуть діти, для них відпочинок це сходити на море, поїсти, поспати.
«Саме для цього я звісно приїхала в табір»

Останній день від’їзда був теж максимально жахливий, вожатий Андрій Богданович, в якого точно якісь проблеми з нервами, називав нас ідіотами, а точніше сказав, що понабирали ідіотів коли ми просили другий віник, тому що на нас кричали за те, що ми не прибирали кімнати, а не було чим.



Бажаю успіху цьому табору..







Сергей 25 Июня 2021

Когда мы с семьей ехали на базу мы понимали что за такие деньги условия будут приближенные к спартанским, но по приезду, увидев все воочию, просто лишились слов. Я даже не знаю что отметить из плюсов. Наверное он один - база находиться около моря. На этом все!. Заказывали улучшеный номер (кондиционер, телевидение, индивидуальный сан. узел). В итоге, что мы получили: кондиционер не работает, телевидение тоже, сантехника поломанная (трубы текут, краны не закрываются, на стенах грибок, бачок туалета наберать отдельно - тазиком. Забыл добавить,- телевизор не работает да еще и пульта нет. Улыбнул ответ администратора: что вы от меня хотите, предыдущие заезды все украли, поломали и т.д.
А мы здесь причем? Мы деньги платим, а сотрудники базы даже минимальных условий выполнить не могут. Не берите тогда даже такие деньги. Приведите в порядок, а потом сдавайте - позор вам, отношение к людям просто свинское. За питание уже писали много: холодное и не вкусное пойло. Пришлось готовить в мультиварке. Можно было бы назвать базу - совком, но при совке за такое содержание отдыхающих уже бы весь персонал разогнали, а некоторых может быть и посадили.
Не отдыхали, а проводили время - июнь 2021.

Тетяна Войтович 8 Августа 2020

условия хуже некуда. Еда невкусная и холодная. Пляж грязный и на пляже проезжая дорога нет никаких условий для нормального отдыха. В комнатах ремонт проводился лет 30 назад. До пляжа надо идти минут 15-20. Позитива никакого.

20 Июля 2020

Відпочивала 3 роки назад з сім‘єю.Ну що сказати ,треба не поважати себе і рідних,щоб туди їхати знову.Будиночки-«пострадянський шик»,їжа-як не для людей ,а для свиней,несмачна,холодна і нікудишні порції,які то мають руки і з якої дупи рости,щоб таке готувати.Одним словом харчувались ми в кафе на пляжі((.Територія недоглянута.Директору на все накласти зверху!!!!!В душовій гігантські слимаки,а ще по кімнаті пробігають стоніжки-СКОЛОПЕНДРИ-для тих хто не знає погугліть ,яка це небезпечна отруйна істота і що буде з вами після укусу.Тобто ніхто тут нічим це не обробляє!!!! Зрозуміло стало одне,ті ,хто нахвалює цю біліберду,пробачте,або живуть в таких же свинських умовах вдома і таке ж гімно ідять ,або ніде не бували і нічого в тому житті достойного не бачили.Отож,співчуваю майбутнім відпочиваючим,щиро!!!!!

НАТАЛЯ ТА ОКСАНА 6 Августа 2019

ДЯКУЄМО ЛІСОТЕХНІКУ ЗА ПРЕКРАСНИЙ ВІДПОЧИНОК. ДОМАШНЯ АТМОСФЕРА, СМАЧНЕ ХАРЧУВАННЯ, НА БАЗІ Є ВСЕ , ЩО НЕОБХІДНО - КІНО, ДИСКОТЕКА, КАФЕ, МАГАЗИН. СЛОВОМ, ВІДПОЧИНОК ВДАВСЯ. ДЯКУЄМО.ЛИПЕНЬ,2019.

Ірина 22 Июля 2019

Харчування як в арміі ще гірше картопля сира кухарі ганьба не рекомендуєм кормили як худобу вчится гутувати ганьба ганьба

Desert Eagle 17 Июля 2019

#чеснийвідгук
Відпочивав в лісотехніку 2-ий раз в липні 2019. Мені 17, жив в таборі.
З мінусів:
• вік вожатих, їм років 50..хотілося б молодих, років 20..зі старшими зовсім не цікаво
• забагато вільного часу, нас нічим впродовж дня не займали крім моря, їдальні і дискотеки ввечері
• в їдальні в 50% їжу подають холодною
• ввечері часто в кімнаті можна побачити великих сороконіжок
Тепер плюси:
• їжа, хоч і часто холодна, зате смачна..з їдальні завжди виходив ситим
• на території табору є кінотеатр в якому показують нові і цікаві фільми
• два рази в тиждень нас водили на базар🍷🥃
• в кожній кімнаті (5-6 людей) є душ і туалет
Загалом відпочинком залишився задоволений

Сергій 10 Июля 2019

Були цього року в червні. Номер з кондеєм.тв.санвузол з душовою кабіною.холодильник. Все чисто. Їжа норм. В столовій чисто. 4700 за 10 днів. Магазин на території. Дискотека не сідає. Відпочили супер. От лише комарі.

Ірина 2 Августа 2018

Лісотехнік - це повний ЖАХ!!!!!!! Поламана сантехніка, в їдальні брудна посуда, їда - рідкісні помиї. Дуже здивувало відсутність сміттєвих урн на території бази. Відпочинок в Лісотехніку - це гроші на вітер.

оксана 5 Июля 2018

Відгуки просто жахливі!!!! відпочивали 21.06-2.07.18 особливо харчування, брудний посуд, побиті тарілки. Повністю згідна з відгуком від Галина 19 Апреля 2018. Люди не тратьте гроші!!

наталя 17 Мая 2018

Відпочивала 2017р все добре звичайно є ще надчим праювати ,але все було добре.їду цього року

Галина 19 Апреля 2018

Відпочивали в липні 2017р. Путівки бронювали ще на початку квітня. Ціна приблизно 8000грн. за двох дорослих, брали покращені умови, ми їхали з дитиною 4 роки. Кімната нормальна, терпимо. А от КУХНЯ - це просто ЖАХ. Запах не виносимий, "їжа" ні вигляду ні смаку, завжди холодна, рятувались їхніми булочками. Дитина голодна, щось приготувати не має де, кудись піти поїсти також проблема. Нормальний ресторан за 2 кілометри. Єдиний плюс в цьому бардаку - море. Мілке, чисте і з погодою нам повезло. Більше в Лісотехнік не поїдемо однозначно. За ці гроші можна хороше житло зняти, а харчування це тільки назва. Як би турки чи хорвати мали таку величезну територію вони б зробили з неї "цукерку"!!!!!! Нашим це не дано,нажаль((((((

Ілона і Маша 17 Марта 2018

Мы ездем с подругой уже 3 года подряд. Очень понравилось.Есть компьютера и в 2017 появились огромные игровые телевизоры. Дискотека просто супер. Кинотеатр нормальный. До моря не далеко. Море изменчиво.Но есть один минус много комаров. Если едете то запасайтесь всем от комаров. Нам очень понравилось будем ездить каждый год и советуем вам.

Валя 19 Сентября 2017

Дякую все дуже сподобалось ! ))

Ірина 30 Августа 2017

Відпочивали в липні, одним словом - ЖАХ, особливо їдальня з брудним посудом...

25 Августа 2017

Відпочинок 2017 сподобався. Умови задовльні,хоча є над чим працювати ,над "меню" у їдальні потрібно подумати і найголовніше-попрацюйте над розгавами для молоді(бо молодь не з табору нудьгує вечорами)!!!

Ирина 14 Августа 2017

Побывали в августе 2017г в этом лагере.Впечатления самые ужасные.Полный беспридел .Питание отвратительное, дети постоянно полуголодные.Комнаты, мебель, постельное - все старое,давно просится на помойку. Назад детей на поезде отправили без сопровождающего, у одной девочки даже места не было. А в дорогу детям дали по два кусочка цвилова хлеба, постную булку, самый дешевый плавленный сыр и маленький сок. Решили совсем добить детей! Ничего Святого! Родители не отправляйте своих детей в этот лагерь, мы не могли дождаться когда ребенок вернется. Я собираюсь обратиться в городские власти г.Львова и узнать они знают куда посылают детей и об этом бесприделе!!! Когда у нас закончится воровство? Это же дети!!!

Олена 29 Июня 2017

Відпочивала у Лісотехніку у 2016 році, вирішила, що більше не поїду.Багато різних комах в кімнаті,шафи з жахливим запахом,якщо у шафу класти їжу тоді там буде багато мурах і не важливо від висоти на яку ви її поставили, годують дуже смачно, тільки вже ближче до відїзду хліб був жахливо не свіжий, але при приїзді дуже смачний, ігри є, які вожаті пропонують, вожаті мені сподобавились,умови ні,матраци жахливого запаху,вирішуйте самі їхати чи ні.

Роман 25 Июня 2017

Відпочивав у ОСТ "Лісотехнік" у 2017 р. Враження щодо табору позитивні, сподобалось все, умови дітей забезпечені. Сам відпочинок був дуже активним, дітям скучати не датуть, бо там кожного дня проводились різні заходи та кожного дні було купання у морі (звичайно якщо була хороша погода).Вихователі молоді,добрі та добре дбають про дітей. Загалом відпочинок у таборі сподобався)))

Написать отзыв:

Ваше имя:

Ваша оценка Лесотехник:
Ваш отзыв :

 
Адрес и телефон Лесотехник:
Рыбаковка, Украина
(051-53) 9-92-3 8 (Пожалуйста, сообщайте, что вы звоните с сайта rest.guru.ua)
Лесотехник на карте Рыбаковка
Пансионаты и базы отдыха в Рыбаковке , Детские лагеря в Рыбаковке

Еще гостиницы и пансионаты в Рыбаковке: