Проживание как в эконом так и в люкс номерах. На территории есть кафе-столовая (по желанию), детская площадка, волейбольная площадка, настольный теннис, беседки, мангалы.

Часто задаваемые вопросы про База відпочинку "Мрія" :

  • Детская площадка, Питание
  • цени от 145грн на человека на день.

Цены на проживание в База відпочинку "Мрія"

цени от 145грн на человека на день.

Фото База відпочинку "Мрія"

Подписка на комментарии - вам будет отправлено письмо с подтверждением email адреса. 0

Отзывы о База відпочинку "Мрія":

+ Добавить отзыв
Любов 9 Июля 2021

Щиро дякую за чудовий відпочинок базі відпочинку Мрія.Неймовірно приємно і дуже вдячна Вам за гостинність. База чудова, ми відпочивали в гарному номері зі зручностями. Територія бази велика, закрита, з альтанками та мангалами у вільному доступі, столовою та кухнею.Також є дитячий майданчик, батут, все що потрібно для комфортного відпочинку з дитиною. Море нас приємно вразило, на курорті Расєйка воно реально чисте на стільки, що й не сподіваєшся таке побачити на одеських курортах. Інколи близько біля берега пропливають дельфіни. Пляж здивував не менш ніж море біля нього, в Приморському він достатньо великий, із білесеньким мілким пісочком. Відпочинок тут - це відпочинок далеко шуму і метушні міст, в селищі з чистою екологією на узбережжі Чорного моря. Для тих хто любить відпочити в повній тиші та спокої, це саме те місце. Нам дуже сподобалося. Приїхали додому з гарним настроєм та бажанням знову повернутися!

Ирина 5 Июля 2021

Только вернулись с отпуска. Огромная благодарность Юле та Саше за прекрасный отдых. В номерах чисто и комфортно,для деток хорошая площадка. Можно гулять спокойно на протяжение всего дня.
Мы были с двухлетним ребёнком и никакого дискомфорта не ощутили. Во-первых,музыка не громко играет и не долго. Во-вторых,закрытые окна+кондёр+"белый шум" и ребёнок спит отлично. Желаю базе отдиха "Мрия" процветания, вежливых и благодарных клиентов. А отдыхающим хорошего отпуска.

Тарас 29 Июня 2020

Нам сподобалось. відпочивали в червні цього року і ціни були знижені. погода була супер. база гарна, акуратна, є дитячі майданчики. і ще сподобалось що територія повністю огороджена і проглядається повністю, що ми зовсім не переживали за дітей.
забули за харчування: повар Борис майстер своєї справи, кухня хоч і проста але приготовлена так як в ресторані. класно.

8 Мая 2020

Відпочивали минулого року. База супер, море чисте. Відпочинком задоволені.

Написать отзыв:

Ваше имя:

Ваша оценка База відпочинку "Мрія":
Ваш отзыв :

 
Адрес и телефон База відпочинку "Мрія":
Татарбунарський район с. Приморское, курорт Расейка, Рассейка, Украина.
podobovoiffff@gmail.com
+380978787287 , +380660869323 (Пожалуйста, сообщайте, что вы звоните с сайта rest.guru.ua)
База відпочинку "Мрія" на карте Рассейка
Пансионаты и базы отдыха в Рассейке

Еще гостиницы и пансионаты в Рассейке: