Мини-отель "Палуба" предлагает 10 комфортабельных номеров со всеми удобствами и видом на море.
Наши преимущества:
• 2-3-4-местные комфортабельные номера;
• 1 береговая линия;
• Уютное кафе на территории отеля
• Стационарный гриль
• Дайвинг
Стационарный гриль доступен всем посетителям мини-отеля. Вы можете приготовить овощи гриль, шашлык или сочные лаваши с домашним сулугуни самостоятельно или Вам в этом помогут сотрудники отеля. Добро пожаловать в теплую компанию мини-отеля "Палуба"!

Часто задаваемые вопросы про Мини-отель "Палуба" :

  • Питание
  • • Стоимость номера от 500 грн.

Цены на проживание в Мини-отель "Палуба"

• Стоимость номера от 500 грн.

Фото Мини-отель "Палуба"

Подписка на комментарии - вам будет отправлено письмо с подтверждением email адреса. Подписчиков: 3

Отзывы о Мини-отель "Палуба":

+ Добавить отзыв
Наталія 3 Августа 2021

Відпочивала на цій базі....Жах жахливий.Прохідний двір. Їсти приходиться під номером,де всі ходять(не тільки мешканці сусідніх номерів,а й всі кому не лінь) і заглядають тобі в миску!Фактично живеш на коридорі. Одразу біля номерів ,,бар,, ,де бухають і ригають під сходами.А номера....це зовсім,,трешак,,!Місця мало, немає де повернутися, цвілість,сирість. В ванній кімнаті жила жаба.Ооо,жабки там себе почувають,як в себе вдома. Павуки всюди.!!!Робітники там не роблять нічого. Грязюка всюди. На кухні так само. Всюди совдепія. Гроші беруть великі, а вкладень-0.Постійна проблема зі світлом. Шум від дискотеки під боком до 2-х ночі, а потім з Коблево. Хозяйка ходила попід номери і провіряла, чи ми не користуємося довго кондиціонером.
МОЯ ПОРАДА-НЕ ВИТРАЧАЙТЕ КОШТИ ДАРЕМНО!В мене після такого відпочинку була дипресія)
Доречі, в ванній кімнаті після жабки посилився вужик. В туалет ходили з віником)

Анна 20 Июня 2021

Найкращий відпочинок, який тільки може бути. Відпочиваємо 4 роки підряд. Найближче місце до моря. Лягаєш спати і прокидаєшся під шум моря. Господарі "Палуби" чудові люди: Орест і Тетяна. В цьому році тільки в "Палубу"!!!

Леся 13 Июля 2020

Відпочивали 2019 все сподобалось.Ставлення господаря "Палуби" як до рідні.У номері і конд.,телев.холод.туал.гаряча вода .Разом з сім'єю відпливали на бички у море на катамар.який давав господар безкоштовно.( навіть сам господар брав мою доньку 12 років з чоловіком на бички.)Забронювали номер на 22.07.2020 І нам зробили велику знижку за оренду житла ( так як ми вдруге).Усім рекомендую.Отель "Палуба знаходиться біля самої води( тобто моря).З пов. Леся до господаря Ореста

Ольга 15 Августа 2019

Відпочивали в серпні 2019 року у міні-готелі Палуба, залишилися жахливі враження про номер. Шукали через інтернет, нам обіцяли 2 окремі кімнати з усіма зручностями, тв, інтернет, кондиціонер, гаряча вода.
По-перше, гарячої води не було зовсім, унітаз хилитається, у ваній кімнаті немає дзеркала, в кухні зламаний кран в раковин, газ був повністю не підключений до плити, що могло спричинити пожежу, в кімнаті з кондиціонеру вода текла, спочатку на розетку, а потім на постіль, світильник в кімнаті тримався на гвоздику, каналізація забита у душовій кімнаті, телевізор "Сталінський" і той не працював, єдиний плюс який ми там знайшли, те що море дуже близько, але берег неочищений, є кафе, але я б не рекомендувала щось там купувати з їжі. За все це задоволення 1000 грн в добу, окремо за постіль 50 грн, але вона була брудна і смерділа, хазяїв за той період бачили при заселені тільки, на скарги від відвідувачів ніяких дій не приймають!!! Не радимо взагалі нікому цей готель!!!!!

Екатерина 30 Июня 2019

Шикарный отдых, отличное мелкое море (для детей просто сказка), отличные хозяева.

Андрей 23 Июня 2019

Замечательные хозяева, Орест и Таня, очень внимательные и все как дома. Еда вкусная, номера отличные. Реально сходишь со ступенек отеля прямо в море. Очень хорошо отдыхать, были два раза. Как сможем приедем еще. Рядом продают рыбаки свежую рыбу по утрам. Все супер. Так же у них продается их личное вино, розовое и белое из Вилково, просто запах и вкус.. особенно розовое!!!

Анна 2 Июля 2018

Відпочивали в червні. Дуже сподобалось. Затишні кімнати з умовами, кондиціонером і чудовими ліжками. Але головне, що цей міні-готель розташований дуже близько до моря та є власна стоянка. Привітні та товариські хазяїни.

Вікторія 27 Июня 2018

Чудове місце для спокійного, затишного відпочинку. Власники дуже привітні та гостинні.

Написать отзыв:

Ваше имя:

Ваша оценка Мини-отель "Палуба":
Ваш отзыв :

 
Адрес и телефон Мини-отель "Палуба":
Одесская область, Лиманский район, с. Сычавка, 53-й км д-ги Одесса-Мелитополь, Коблево, Украина.
dem_ka@ukr.net
+380674842208 (Пожалуйста, сообщайте, что вы звоните с сайта rest.guru.ua)
Мини-отель "Палуба" на карте Коблево


Еще гостиницы и пансионаты в Коблево: