Пропонуємо відпочинок в мальовничому селі Закарпаття - Колочаві. Відпочиваючим пропонується проживання в дерев"яному будиночку на 6 місць. На першому поверсі знаходиться кімната з камінною топкою,туалет,душова та сауна.
На другому поверсі - 3 кімнати. 2 - двоспальні та 1 на 2 односпальні ліжка.

Часто задаваемые вопросы про Садиба "Сухар". Дерев`яний будиночок на 6 місць з сауною :

  • Баня/Сауна
  • Ціна - 120 грн. з людини за добу. Можлива аренда всього будиночка.

Цены на проживание в Садиба "Сухар". Дерев`яний будиночок на 6 місць з сауною

Ціна - 120 грн. з людини за добу. Можлива аренда всього будиночка.

Фото Садиба "Сухар". Дерев`яний будиночо...

Подписка на комментарии - вам будет отправлено письмо с подтверждением email адреса. 0

Отзывы о Садиба "Сухар". Дерев`яний будиночок на 6 місць з сауною:

+ Добавить отзыв
Юрій (Подозрительный комментарий: Написан с одного ip адреса.)Подозрительный комментарий: Написан с одного ip адреса.24 Марта 2020

Вже вдруге користуємось послугами цих гостинних господарів. Не дивлячись на те, що як клієнти, ми мали б мало цікавити їх (зупиняємось на одну, дехто із наших максимум на дві доби), нас завжди приймають з радістю, щиро та доброзичливо. Атмосфера, яка панує тут, викликає бажання приїхати сюди ще раз, і ще.
Минулого року ми стали користуватись садибою, як стартовою точкою наших зимових походів. Цього року ми зробили перехід Колочава - Осмолода через хр. г.Стримба-г.г.Передня, Середня, Задня і далі на г.Попадя. І вже в самому поході в нас виник план на наступний рік: зробити подібний похід в зворотному напрямку, та відмітити закінчення походу в садибі "Сухар", із застіллям, сауною та іншими атрибутами. Так що - чекайте гостей!
Із свого боку дякую Галині, Олені, Івану та Василеві за гарний прийом, і весь той позитив, який ми відчуваємо у Вашому домі.
Рекомендую всім садибу "Сухар". Не пошкодуєте!

Юрій (Подозрительный комментарий: Написан с одного ip адреса.)Подозрительный комментарий: Написан с одного ip адреса.7 Марта 2019

Зупинялись в садибі "Сухар" 2-3 березня 2019р. досить великою компанією перед виходом на г.Стримба. Всім надзвичайно сподобалось. Хочемо подякувати господарям - Галі та Івану, за їх гостинність та доброзичливість. Цікаві, приємні люди. Іван підказав нам оптимальний варіант виходу на початок маршруту, та надав інформацію по сніго-лавинній обстановці. Пані Галі - окрема подяка за налисники з сиром та чорничним варенням, а їх невістці - за деруни :-) Маю бажання приїхати ще влітку з дружиною та нашими друзями для "матрасного" відпочинку - прогулянки та екскурсії.

Ирина 8 Сентября 2017

Отдыхали в конце августа. Радушные и гостеприимные хозяева. Чистая и уютная колыба. Сауна на дровах. Прекрасный вид из окна на горы. Из минусов могу отметить лишь громкую работу насоса, который шумит при спускании воды. Напрягает это лишь ночью в полной тишине, когда кто-то из тех, с кем едете решит сходить в туалет.

В паре километров, по этой же улице вверх, находится форелевая ферма, где вам самому дают рыбку словить и приготовят для вас ее же на мангале.

Ольга (Подозрительный комментарий: Написан с одного ip адреса.)Подозрительный комментарий: Написан с одного ip адреса.8 Июля 2016

Супер

Олексій (Подозрительный комментарий: Написан с одного ip адреса.)Подозрительный комментарий: Написан с одного ip адреса.8 Июля 2016

Чудове місце! Гарне подвір;я, привитні люди. Дуже смачно готує пані Галина. Дякуємо!

Таня 16 Мая 2016

Неймовірно тихе місце з затишним будиночком. Надзвичайно уважні і хороші власники. Смачна і натуральна їжа. Однозначно, в цю садибу хочеться приїхати ще!!!

Написать отзыв:

Ваше имя:

Ваша оценка Садиба "Сухар". Дерев`яний будиночок на 6 місць з сауною:
Ваш отзыв :

 
Адрес и телефон Садиба "Сухар". Дерев`яний будиночок на 6 місць з сауною:
Колочава, Украина
ivanishi@ukr.net
+380961973537 (Пожалуйста, сообщайте, что вы звоните с сайта rest.guru.ua)
Садиба "Сухар". Дерев`яний будиночок на 6 місць з сауною на карте Колочава
Частный сектор и мини-пансионаты в Колочаве , Дома в Колочаве

Еще гостиницы и пансионаты в Колочаве: